top of page

Hilke Dehaes

Psycholoog

WIE BEN IK

 

Hallo, ik ben Hilke Dehaes, klinisch en danspsychologe. Ik breng mensen graag (terug) in beweging, zowel figuurlijk via psychologie als letterlijk via wandelen of dansen. Wil je meer richting en balans in je leven vinden? Wil je de relatie met jezelf verbeteren of meer energie en zelfvertrouwen creëren? Lijkt iets jou te blokkeren maar heb je niet goed zicht op wat dat is? Daar ondersteun ik jou graag in.

Waar we vooral op zullen focussen zijn jouw kwaliteiten en positieve punten. Door die te vergroten maak je jezelf weerbaarder om je problemen aan te pakken. En sommige uitdagingen worden vanzelf kleiner als je je focus vooral op het positieve richt. Vanuit de positieve psychologische bril werk ik. Als deze aanpak jou aanspreekt, dan mag je een mail sturen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

AFSPRAAK MAKEN

 

Stuur een mail naar hilke.dehaes@plek.brussels om een afspraak te maken. Beschrijf kort waarin je ondersteund wilt worden. Indien je dit niet goed weet, mag je vermelden dat je “op zoek bent naar een luisterend oor”. Daarna zal je van mij een mail krijgen met een link om een eerste gesprek in te plannen.

Afspraken in de praktijk kunnen op donderdag tussen 12u30 en 18u. Indien je graag al wandelend een sessie houdt, dan kan dit ook op een andere dag doorheen de week.

 

RELEVANTE ERVARING

 

2023-2024: Zelfstandige: klinisch psychologe en danspsychologe, voor volwassenen

2020-2023: Psycholoog en projectmedewerker MindMates bij Stuvo KU Leuven

2019-2020: Klinische stage bij angst- en stress expertisecentrum The Human Link

 

RELEVANTE DIPLOMA’S/OPLEIDINGEN:

 

2020-2021: Movement in Practice Programme (bij prof. en danspsycholoog Peter Lovatt)

2018-2020: Master in de klinische psychologie voor volwassenen (KU Leuven)

2015-2018: Bachelor in de psychologie (KU Leuven)

LIDMAATSCHAPPEN:

Erkend door de psychologencommissie; nr. 972138349

Visumnummer federale overheid: 317701

bottom of page